KennisExpo

Begint op: 14 juni 2018 - 16:30 Eindigt op: 14 juni 2018 - 21:00 Locatie: High Tech Center Delft, Abtswoudseweg 18, Delft Aanmeldingen: 22 aanmeldingen

Op donderdag 14 juni 2018 organiseren Technet Delft, ICT Kring Delft, Delft Design en HighTechCentreDelft (HTCDelft): KennisExpo Delft 2018.Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Delft en het Ondernemersfonds Delft.

Kennisexpo Delft is het Delftse hightech business event voor bedrijven in de regio om met elkaar in contact te komen. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze Kennisexpo, met interessante sprekers, live muziek en een heerlijke BBQ. U kunt zich met meerdere personen aanmelden. Kent u mensen uit uw netwerk die hier interesse in hebben, neem ze vooral mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Neem introducees mee

Op de Kennisexpo komt u in contact met het netwerk van hightechbedrijven en instellingen uit de regio Delft. Deze regio kent een grote verscheidenheid aan technologisch innovatieve bedrijven en instellingen. Met verschillende bedrijven(kringen) bij elkaar, ontstaat een platform voor kennisdeling en samenwerking voor ondernemers in Delft en omstreken. De leden wordt gevraagd contacten uit te nodigen voor dit event. Elkaar leren kennen, inspireren en versterken, dat is het doel! 

Presenteer uw bedrijf

U wordt als lid in de gelegenheid gesteld een stand in te richten om uw producten of diensten te presenteren. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Sprekers:

•    Chris Verhoeven, TU Delft
•    Hubertus Bahorie, Stadsfilosoof 
•    Arwi vd Sluijs, True-xs cyber security

Locatie: HTCDelft, Abtswoudseweg 18, Delft.