Technet avond bij IHC op 19 September

bezoek hun werf in Kinderdijk

Begint op: 19 september 2017 - 17:30 Eindigt op: 19 september 2017 - 22:00 Locatie: Kinderdijk Aanmeldingen: 17 aanmeldingen

Op dinsdag 19 Sptember zijn we te gast bij IHC!

IHC MTI in Delft is het kennis- en onderzoekscentrum van Royal IHC. Aangezien in het kantoor van IHC MTI in Delft slechts bureaus en een rekencentrum te zien zijn, willen wij Technet Delft graag ontvangen op onze werf in Kinderdijk. De avond zal bestaan uit de gebruikelijke onderdelen van een Technet avond: een rondleiding, een maaltijd en presentaties. Tijdens de rondleiding zult u onder voorbehoud de schepenhal, de afbouwkade en het onderzoekslaboratorium te zien krijgen.

Vanwege veiligheidseisen op de werf is de rondleiding aan bepaalde voorwaarden verbonden. Op de werf moeten persoonlijke beveiligingsmiddelen gedragen worden. Als u zelf helm en/of veiligheidsschoenen hebt kunt u die meenemen, anders horen wij graag uw schoenmaat en zorgen wij voor de middelen.

Het maximaal aantal deelnemers is gesteld op 25, dus meld je snel aan!
minimum leeftijd is 18 jaar.

Inloop tussen 17:00 uur en 17:30.

IHC is te vinden op de Smitweg 6 in Kinderdijk. Er is een grote parkeerplaats buiten de poort waar u uw auto kunt parkeren en u dient zich te voet aan te melden bij de portier.

We kijken uit naar uw bezoek.