Technet op bezoek bij Deltares

Begint op: 20 februari 2018 - 17:00 Eindigt op: 20 februari 2018 - 21:30 Locatie: Deltares, Boussinesqweg 1, 2629 HV Delft Aanmeldingen: 24 aanmeldingen

Technet Delft bezoekt op 20 februari Deltares waarbij we de mogelijkheid krijgen om de nieuwe Deltagoot (watergoot van 300x5x9,5 m) en de simulator te bezoeken. Daarnaast worden er een drietal interessante presentaties gegeven waaronder één van het bedrijf PLAXIS over het rekenen aan faalkansen bij grondconstructies.

Agenda

17:00 – Inloop

17:15 – Bezoek nieuwe Deltagoot ( https://www.deltares.nl/nl/faciliteiten/delta-flumedeltagoot/ )

17:45 – Harm Aantjes (Deltares): Welkom en Introductie Deltares

18:15 – Martijn Smeulers (Deltares): "Software in de loop - het genereren van getij in de Nieuwe Deltagoot, Van WANDA (https://www.deltares.nl/en/software/wanda/ ) simulatie tot regelsysteem"

18:45 – Buffet

19:30 – Ronald Brinkgreve (Plaxis): “Probabilistische berekeningen met PLAXIS - Het rekenen aan faalkansen bij grondconstructies”

20:15 – Alexander Rohe (Deltares): “Nieuwe richtingen in het modelleren van het bezwijken van dijken, het installeren van palen en aardverschuivingen. Anura3D: het modelleren van grote grond deformaties met water en constructies.”

21:00 – Borrel


De presentaties van de avond zijn hier te vinden:

 Martijn Smeulers (Deltares): "Software in de loop - het genereren van getij in de Nieuwe Deltagoot, Van WANDA  simulatie tot regelsysteem"

Ronald Brinkgreve (Plaxis): “Probabilistische berekeningen met PLAXIS - Het rekenen aan faalkansen bij grondconstructies”

Alexander Rohe (Deltares): “Nieuwe richtingen in het modelleren van het bezwijken van dijken, het installeren van palen en aardverschuivingen. Anura3D: het modelleren van grote grond deformaties met water en constructies.”